fbpx
Sárberki Horgásztó
1599
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1599,bridge-core-3.1.9,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

SZÁLLÁS

 

A tó partján épült 13 összkomfortos faház, összesen 21 kiválóan felszerelt apartmannal várja vendégeinket, gyönyörű és folyamatosan gondozott környezetben.

HORGÁSZAT

 

6 hektárnyi intenzíven telepített 3 tóból álló vízterületen várjuk horgászainkat. A kimagasló horgászélményért Rekord tavunkba,  kizárólag 5 kg feletti halakat telepítünk.

KEMPING

 

A Sárberki Kemping 16 lakóautó és lakókocsi számára kínál helyet a Szlovén és Horvát határ mellett. Külön fürdő, öltöző és mosdó helyiség, valamint tűzrakóhely várja vendégeinket.

Sárberki Horgásztó

A zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat. A város észak-keleti végén elterülő 6 hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A tó partján épült 10 faház kitűnő szálláslehetőséget kínál családi hétvégék, baráti társaságok összejöveteleihez.

Az erősen feltörő forrásoknak köszönhetően állandó, bő, átfolyó vízhozam, a jelentős, helyenként 4-6 méteres vízmélység és a nagyon jó vízminőség lehetővé tette az intenzív haltelepítést. 6 hektáron elterülő bányatavak gyönyörűen rendben tartott környezetben, igényes szolgáltatásokkal várják a látogatókat és horgászokat. A rendszeres telepítésnek köszönhetően senki sem távozik csalódottan.

Felhívjuk minden vendégünk figyelmét, hogy a horgászat megkezdése előtt mindenkinek kötelező beszereznie a Magyarországra szóló Állami Horgászjegyet, mivel csak ennek ellenében állíthatunk ki napijegyet vendégeink részére!

Foglaljon online, vagy hívjon minket:  +36 30 640-76-21

MEGKÖZELÍTÉS

Lenti és a Kerka völgye Magyarország délnyugati szélén, a szlovén, horvát és az osztrák határ közelében található. A térség három néprajzi tájegység (Őrség, Göcsej, Hetés) találkozási pontjában helyezkedik el. A terület központja a közel 800 éves múlttal rendelkező 8700 lakosú Lenti. A Város az Adria felé vezető M7-es autópálya mellett fekszik. A Balatontól 75 km-re, Budapesttől 250 km-re. Zágrábtól 120 km-re. A Sárberki horgásztó, közvetlenül Lenti város mellett fekszik.